Skip to content

Benjamin Kalinovic

Om mig

Jag har rest jorden runt och boxas, vunnit ett Europabälte på hemmaplan och representerat landslaget.

Jag är en svensk boxare i weltervikt-klassen som har bland annat vunnit SM, och proffsboxats i USA. Jag gjorde seniorlandslagsdebut redan som 17-åring, blev sedan proffs 2005 och har sedan dess ett ”perfect record” med enbart vinster.

2014 tävlade jag på hemmaplan inför en lyrisk Västeråspublik som fick se mig ta hem det efterlängtade WPBF-bältet och därmed titulera mig som Europamästare.

Utbildad PT

Utbildad licensierad Personlig Tränare och kostrådgivare som brinner för hälsa och mående.

Träningen har alltid varit en stor del av mitt liv ända sen barnsben. Jag har utövat olika idrotter och tävlat i boxning vilket har fått mig att inte bara utvecklas som människa men också som coach. Jag vet vad som krävs för att ta dig från punkt A till punkt B, oavsett dina mål och drömmar. 

Jag tycker träning är till för alla och vill hjälpa människor att hitta sitt sätt att få in en hälsosammare livsstil i vardagen. Jag utgår alltid från dina förutsättningar och önskemål och ”kastar” inte bara ut färdiga träningsupplägg. Det ska fungera för just dig!

Kontakta mig för mer information.
Tillsammans ska vi nå DINA mål!

En noggrann klientprofil först.

Till en början går vi igenom behov och tar fram förslag på en plan utifrån just dina förutsättningar – vad är syftet med din träning?

0 +
Full Carwash Weekly
0
Successfully Project Done
0 +
Video Tutorial Created
0 k+
Happy Clients Per Year
Benjamin vet precis vad jag behöver för att nå dit jag vill. Han ger mig inte bara nya övningar utan även nya sätt att tänka kring upplägg, planering och fokus. Det motiverar mig att få så tydliga resultat.
-Johan Westerlund
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing
Mary Smith

Mina Kunder

Our legacy is the youth that gained work and life skill grew their confyouth that Our legacs you gidence.

01
02
05
07
06
02
05
01