Skip to content

Träning

Viktnedgång

Personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar och blir coachad av mig, din träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Viktuppgång

Med mig som personlig tränare, kostrådgivare, massör, motiverande samtal och som livsstilscoach får du en helhet för att nå ditt mål. Med rätt verktyg kommer du att få hjälp att förändra din kost.

Boxning

Boxningsträning kan sammanfattas med att det är en funktionell träningsform där du får träna hela kroppen väldigt intensivt. Boxningsträning är allsidigt och innehåller mycket intervaller och slagexplosioner. Träningsformen är perfekt att kopiera för alla som vill komma i toppform utan att de behöver gå en boxningsmatch för det.

Styrketräning

Styrketräning ger både en stark och trimmad kropp och bra kondition – men det gäller att man styrketränar på rätt sätt. Få övningar, program och tips av mig.

Kondition

Att konditionsträna regelbundet är en av grunderna till god hälsa! ​. När du tränar kondition så förbättras kroppens syreupptagningsförmåga och uthållighet. ​.

Rörlighetsträning

Rörlighetsträning har alla nytta av, både elitidrottaren och stillasittaren. Genom att förbättra din aktiva rörlighet kan du träna bättre, motverka stelhet och skador samt få bättre hållning.